Înveliș de sol veșnic verde ca înlocuitor pentru gazon - acestea sunt potrivite

Acesta este motivul pentru care ar trebui să plantați numai acoperirea solului veșnic verde

Plantele selectate pentru înlocuirea gazonului trebuie să-și păstreze frunzele chiar și iarna. În caz contrar, zona nu este o vedere decorativă în timpul iernii.

citește și

  • Înlocuirea gazonului de la acoperirea solului rezistent și perene perene
  • Star mușchi - înlocuitorul de gazon veșnic verde, ușor de întreținut
  • Înlocuirea gazonului este doar parțial rezistentă

În acest caz, veșnic nu înseamnă neapărat că frunzele trebuie să fie verzi, ci doar că nu își pierd frunzele în sezonul rece.

Plantați o zonă mică, cu o acoperire diferită a solului veșnic verde. Acest lucru vă permite să creați un joc de culori foarte frumos, care atrage atenția în grădină, mai ales în iarna plictisitoare.

Plante veșnic verzi pentru înlocuirea gazonului

  • Mușchi de stea
  • Plăcuțe pentru penaj
  • Mușețel roman
  • cimbru

Perna de pene este deosebit de populară printre grădinari ca înlocuitor al peluzelor, deoarece frunzele pernei perene capătă o culoare diferită iarna. Există mai multe varietăți din care puteți alege, fiecare cu o gamă largă de culori.

Mușețelul roman este adesea plantat deoarece nu numai florile mici miros minunat. Frunzele veșnic verzi emană, de asemenea, aroma tipică de mușețel.

Alte plante perene erbacee, cum ar fi cimbru, care sunt, de asemenea, potrivite ca înlocuitori de gazon, sunt, de asemenea, veșnic verzi.

Îngrijirea înlocuitului de gazon veșnic verde iarna

Înainte de iarnă, ar trebui să scoateți frunzele căzute din înlocuitorul gazonului. Protecția pentru iarnă este recomandată numai în cazuri excepționale, cu acoperire a solului foarte sensibilă și plante perene perene, deoarece plantele veșnic verzi încep să putrezească rapid sub o acoperire prea densă.

Înlocuirea gazonului veșnic verde ca protecție a solului

Majoritatea învelitorilor de sol veșnic verzi nu arată doar frumos iarna. Cu frunzele lor dense, acoperă solul grădinii și îl protejează de uscare și eroziune.

Buruienile nu au nicio șansă pe un înlocuitor dens de gazon, deoarece semințele nu primesc suficientă lumină pentru a germina. Acest lucru se aplică și buruienilor cu alergători, care sunt, de asemenea, prea întunecate sub capac pentru a încolți.

Sfaturi și trucuri

O acoperire relativ nouă este „Lippia Summer Pearls”. Are o creștere foarte rapidă, astfel încât pământul este acoperit de un covor gros într-un timp scurt. Micile flori roz ale plantei perene rezistente și rezistente înfloresc din mai până în toamnă.

Ce