Îngrijirea lui Callistemon laevis - așa este cea mai bine îmbrăcată

Cât de des trebuie udată cultura?

Substratul trebuie păstrat umed și nu uscat. Prin urmare, este important să udați Callistemon laevis în mod regulat. Ori de câte ori vedeți că stratul superior al solului s-a uscat, ar trebui să scoateți udatorul. Folosiți doar apă cu puțină var! Dacă s-a adunat apă în coaster, aruncați-o pentru a preveni putrezirea rădăcinilor!

citește și

  • Cele mai importante aspecte în îngrijirea lui Callistemon
  • Îngrijirea margaritei Bornholm: nu neglija!
  • Îngrijirea magnoliei stelare: neglijare, dar nu uitați

Are această plantă nevoie de îngrășământ?

La fel ca rudele sale, acest curățator de cilindri este un consumator greu. Din acest motiv, trebuie fertilizat la intervale regulate:

  • de la sfârșitul lunii martie / începutul lunii aprilie
  • până cel târziu în septembrie
  • nu fertilizați iarna
  • Mențineți un ritm de 2 până la 4 săptămâni
  • îngrășământul lichid convențional îndeplinește cerințele
  • alternativ: dați îngrășăminte pe termen lung în martie și iunie

De ce și când are sens o tăietură?

Callistemon laevis trebuie tăiat după înflorire. Taie vechile inflorescențe! Nu se formează frunze acolo. Nu fi prea radical! În primul rând, această tăietură ar trebui să încurajeze apariția de flori noi.

În plus, această plantă trebuie diluată în mod regulat, îndepărtând, printre altele, lăstarii bolnavi, slabi și încrucișați. Planta poate tolera, de asemenea, tăierea grea. Este potrivit atunci când a crescut prea mare sau să îl întineri odată cu înaintarea în vârstă.

Când este reposit Callistemon laevis?

Cel mai bun moment pentru a replanta această plantă, care ar trebui păstrată de preferință într-o oală sau cadă, vine la sfârșitul iernii. Între februarie și martie planta este plasată într-o oală puțin mai mare, cu sol nou.

De ce este adecvată depozitarea pe timp de iarnă?

Acest agent de curățare a cilindrilor este sensibil la îngheț și nu este rezistent în această țară. -5 ° C este considerat a fi temperatura sa minimă absolută. Pentru a evita degerăturile, Callistemon laevis este iernat din septembrie.

sfaturi

Callistemon laevis nu prezintă de obicei niciun interes pentru dăunători. Acestea sunt respinse de parfumul citric al frunzelor sale.