Thuja smarald - cum să accelerezi creșterea copacului vieții

Cum să accelerezi creșterea Thuja Emerald

Puteți face deja ceva pentru ca Thuja Smaragd să crească bine în timpul plantării. Îmbunătățiți solul cu compost, așchii de corn (6,39 EUR pe Amazon *) sau gunoi de grajd depus. Apoi arborele vieții are suficient nutrienți disponibili pentru a crește rapid.

citește și

  • Poate crește un tuja mai repede?
  • Cât de mare este creșterea smaraldului thuja?
  • Cum să udăm corect smaraldul Thuja!

Verificați substratul pentru a vedea dacă există suficient magneziu. Slăbiți solul adânc, deoarece copacul vieții nu crește când este înundat, ci moare.

Solurile foarte acide trebuie calificate înainte de plantare pentru a crește valoarea pH-ului. În caz contrar, există riscul unei deficiențe de mangan.

Fertilizați copacul vieții o dată pe an

Creșterea smaraldului tuja poate fi, de asemenea, accelerată prin furnizarea arborelui vieții cu substanțe nutritive suficiente în anii următori.

Fertilizați primăvara cu un îngrășământ cu eliberare lentă pentru conifere. Când se utilizează îngrășăminte pe termen scurt, este adecvată oa doua fertilizare la sfârșitul verii. Îngrășămintele organice cum ar fi compostul, așchii de corn și gunoiul de grajd pot fi, de asemenea, administrate mai des.

Evitați supra-fertilizarea cu îngrășăminte minerale. Acestea atacă frunzele, rădăcinile și trunchiurile și decolorează acele.

Cât de mare este creșterea smaraldului thuja?

În condiții bune, smaraldul thuja crește cu 20 cm pe an. Procedând astfel, se străduiește în primul rând în sus. Arborele vieții rămâne destul de îngust pe laturi.

sfaturi

Thuja Smaragd crește deosebit de lent într-o locație nefavorabilă. Acesta este cazul când locul este prea umbros sau condițiile de sol nu sunt ideale.