Eustoma pentru grădină - este posibil? (Gențiana Prairie)

Eustoma nu este rezistent

Locuința eustoma este SUA. Acolo gențiana de prerie crește în locuri foarte însorite și calde. Nu tolerează frigul și, prin urmare, nu este rezistent. Deci nu este potrivit ca plantă pentru grădină.

citește și

  • Eustoma sau gențiana de prerie nu este rezistentă
  • Locația potrivită pentru gențiana din grădină
  • Echinocereus este rezistent și potrivit pentru grădină

Aduceți gențana de prerie în grădină vara

Eustoma estimează temperaturi în jur de 22 de grade vara și niciodată nu ar trebui să fie mai răcoroase decât 10 grade iarna. Prin urmare, gențiana de prerie este îngrijită în casă tot timpul anului. Hibernarea nu este ușoară, astfel încât planta este adesea cultivată doar un sezon și eliminată după înflorire.

Când este suficient de cald afară, sunteți binevenit să scoateți Eustoma în grădină, pe terasă sau pe balcon. Cu toate acestea, trebuie să ne asigurăm că nu vor mai exista înghețuri. Prin urmare, nu ar trebui să le puneți în grădină înainte de sfârșitul lunii mai. Aduceți planta înapoi în interior, în timp util, în toamnă, dacă doriți să încercați să o iernati.

Spațiul din grădină ar trebui să ofere unele cerințe. Gențiana din prerie are nevoie de cel puțin patru ore de soare direct pe zi. Așadar, căutați o locație convenabilă:

  • oarecum la adăpost de vânt
  • foarte insorit
  • ferit de ploaie

Aduceți-l în casă după pauza de vară

Dacă eustoma trebuie iernată, examinați-l pentru a găsi dăunători înainte de a vă muta în casă. Pentru a putea rezista la soarele direct din spatele sticlei, trebuie să fie obișnuit mai întâi cu noua locație ore în șir.

Asigurați-vă că locația de iarnă este foarte luminoasă, dar nu prea caldă. În caz contrar, există riscul infestării cu acarieni.

Foarte puțin se toarnă iarna, iar fertilizarea este complet eliminată.

sfaturi

Deoarece Eustoma este foarte sensibil la înmuiere, folosiți un sol foarte liber și permeabil ca substrat pentru oale și căzi. Un amestec de sol normal de ghiveci cu nisip și pietriș este potrivit.