Hotel de insecte - echipament, material de umplutură și multe altele

Material de umplutură adecvat

Aproape tot ceea ce este natural este potrivit pentru mobilarea unui hotel cu insecte. Cu toate acestea, fiecare tip de insectă preferă un material de umplutură diferit.

citește și

  • Găurirea găurilor pentru hotelul cu insecte - instrucțiuni și sfaturi
  • Dimensiunea potrivită a găurii pentru hotelul dvs. cu insecte
  • Construiește un hotel cu insecte din cutii

Echipamente generale

Deoarece majoritatea animalelor se mută într-un hotel cu insecte (8,87 € la Amazon *) în principal pentru iernare și reproducere, echipamentul ar trebui să fie, mai presus de toate, stocarea căldurii. Tuburi mici și strânse susțin această proprietate. În plus față de umplutura slabă, ar trebui, prin urmare, să oferiți și oportunități de a aluneca, de exemplu găuri pe care le-ați forat, crengi goale și cărămizi perforate.

Echipamente specifice

Îți place în mod deosebit să observi un anumit tip de insectă? Ești poate chiar un apicultor hobby și, prin urmare, în primul rând dependent de albine? Sau ați dori să folosiți cocoșele pentru a alunga dăunători precum făinarea și afidele din grădina dvs.? Cu aceste sfaturi, asistentul util este garantat să se mute cu dvs.:

  • Pentru viespi și albine sălbatice: stuf, bambus, lemn de esență tare, lut sau cărămizi, pereți de lut
  • Pentru gărgărițe, peruci și peruci: paie, lână din lemn natural, frunze
  • Pentru fluturi: ramuri subțiri

Ce să cauți în echipament?

Albinele, viespile și fluturii riscă să-și taie aripile pe margini ascuțite și găuri necurate. Acestea apar dacă găuriți în direcția greșită atunci când vă faceți propria. Iată instrucțiuni despre cum să faceți găuri.

Cărămizile trebuie șlefuite cu puțin șmirghel. În plus, vântul suflă din compartimente materiale libere, precum paie. Nu este neobișnuit ca păsările să aleagă echipamentul. Cel mai bine este să vă asigurați echipamentul cu niște fire. Trebuie să îndepărtați imediat materialul de umplutură mucegăit.