Bordura patului de salcie | Test 2020 | Modele populare în comparație

Ce distinge o margine de pat din salcie?

Lemnul de salcie inspiră în primul rând prin aspectul său frumos și natural. Deoarece este un adevărat material natural, o margine de pat de salcie se potrivește perfect în fiecare oază verde, fără excepție - mai ales în cele amenajate ca grădini de cabană (sau care vor să devină).

citește și

 • Borduri de pat de la testul palisade 2020: cele mai bune modele în comparație
 • Test de tăiere a stratului de beton 2020: cele mai bune modele în comparație
 • Borduri de pat din metal test 2020: cele mai bune modele în comparație

Această naturalețe, care merge mână în mână cu un aspect cald și corespunzător, este provocată de alte materiale, precum și de salcie. Deci, ce anume distinge o margine de salcie de marginile din alte păduri sau pietre naturale?

Suntem de părere că structura împletită este decisivă pentru faptul că limitele salciei emană un farmec foarte special. De fapt, marginile patului de salcie apar întotdeauna ca elemente de răchită - compuse din numeroase ramuri de salcie care sunt conectate între ele. Țesătura împletită creează o atmosferă deosebit de rustică în grădină.

sfaturi

Cu o margine de pat făcută din salcie, puteți marginea atât paturi de flori, cât și paturi de legume și astfel le puteți încadra elegant. În plus, există opțiunea de a utiliza o graniță de salcie ca margine și armare a malului pentru un iaz.

Vizual un vis - și practic?

Bordura patului BooGardi din salcie · Bordura patului în mai multe dimensiuni (element individual 10 x 120 cm) · Gard de salcie pentru delimitarea chenarului sau a cărării recomandarea noastră
Bordura patului BooGardi din salcie · Bordura patului în mai multe dimensiuni (element individual 10 x 120 cm) · Gard de salcie pentru delimitarea chenarului sau a cărării
15,99 EUR Pentru produs

Răspunsul poate fi anticipat imediat: Da. O margine de pat din salcie știe să convingă funcțional și practic cât mai mult vizual. Acest lucru se datorează în primul rând faptului că lemnul de salcie este extrem de rezistent la intemperii. Aceasta înseamnă că sfidează influențele externe (ploaie sau ninsoare, vânt sau lumina soarelui intensă) și rămâne stabil pentru o lungă perioadă de timp. Cu această proprietate, are ceva decisiv în fața multor alte tipuri de lemn (care tind să putrezească relativ curând, astfel încât este necesară înlocuirea regulată).

Notă: Este de la sine înțeles că marginea patului din salcie trebuie să fie împletită robust și instalată stabil de la început pentru a impresiona apoi cu durata de viață lungă.

(Singurul) dezavantaj al frontierelor de salcie

Bord de pat BooGardi din salcie · 2 dimensiuni · Înălțime: 40 cm / Lungime: 3m · Bord de pat nou, foarte variabil · Gard de salcie pentru delimitare de margine sau cale recomandarea noastră
Bord de pat BooGardi din salcie · 2 dimensiuni · Înălțime: 40 cm / Lungime: 3m · Bord de pat nou, foarte variabil · Gard de salcie pentru delimitare de margine sau cale
28,99 EUR Pentru produs

Cu toate acestea, marginile de pat (26,90 € la Amazon *) din salcie au un dezavantaj: Datorită construcției lor speciale, împletite, nu sunt potrivite (solo) ca bariere împotriva rădăcinilor. Bastoanele de lemn care sunt lipite în pământ sunt pur și simplu mult prea depărtate pentru aceasta. Cu alte cuvinte: Nu există un subteran omogen care să împiedice răspândirea rădăcinilor în zona gazonului sau într-un pat adiacent.

sfaturi

Dacă aveți nevoie de o barieră împotriva rădăcinilor, dar nu doriți să renunțați la aspectul minunat al unei margini de pat din salcie, aveți doar opțiunea de a construi mai întâi o fundație strânsă în sol (adică acolo unde urmează să fie instalată marginea) și marginea de salcie. să pariez pe. Cu toate acestea, acest lucru necesită o planificare foarte precisă și o implementare chiar mai precisă. Cel mai bine este să angajați un specialist care să facă acest lucru dacă alegeți această soluție complicată.

Avantajele și dezavantajele unei margini de pat din salcie dintr-o privire

beneficii
 • aspect frumos datorită originii naturale
 • se potrivește perfect în grădină
 • creează o ambianță de grădină caldă și rustică
 • uimitor de rezistent la intemperii
 • durabil
dezavantaj
 • nu este potrivit ca barieră împotriva rădăcinilor

Alte criterii de cumpărare

Dacă vă gândiți să cumpărați o margine de pat din salcie, ar trebui să testați întotdeauna următoarele puncte atunci când comparați diferite produse:

 • Dimensiune (înălțime, lungime, lățime)
 • Variabilitate / flexibilitate în utilizare
 • impregnare
 • Preț

Dimensiune (înălțime, lungime, lățime)

rg-vertrieb covor de salcie ecran de confidențialitate balcon covor de confidențialitate gard de pășune gard roll-up 20 dimensiuni (180 x 500 cm) recomandarea noastră
rg-vertrieb covor de salcie ecran de confidențialitate balcon covor de confidențialitate gard de pășune gard roll-up 20 dimensiuni (180 x 500 cm)
La produs

Gândiți-vă în avans cât de mare trebuie să fie marginea patului de salcie. Tot ce trebuie să faceți este să măsurați patul pe care doriți să îl înconjurați. Puteți alege dintre garduri de salcie de diferite dimensiuni de pe piață. Lungimea este adesea în jur de 100 până la 120 de centimetri, iar înălțimea de 20 de centimetri.

Variabilitate / flexibilitate în utilizare

Unele dintre marginile de frontieră de salcie prefabricate sunt potrivite numai pentru paturi unghiulare de flori și legume; Altele, pe de altă parte, au o structură flexibilă, astfel încât să puteți proiecta și margini de pat circulare sau altfel curbate. Luați în considerare comentariile făcute de producătorul și furnizorul respectiv.

impregnare

Când aveți dubii, este întotdeauna mai bine să folosiți o margine din lemn de salcie impregnat. Impregnarea întărește în plus rezistența la intemperii și, prin urmare, prelungește durata de viață a marginii.

Preț

Este de la sine înțeles că trebuie să comparați întotdeauna ofertele diferiților dealeri pentru produse similare înainte de a cumpăra o margine de pat de salcie. Există uneori diferențe serioase de preț - și nimeni nu vrea să plătească inutil.

Ce mărci există?

Bordură de pat Floranica, gard de salcie, gard de știft în 25 de dimensiuni, impregnat cu mize de fag pentru o durabilitate mai lungă, bordură de pat, delimitare a traseului, lungime: 1 BUC. x 100 cm, înălțime: 20 cm recomandarea noastră
Bordură de pat Floranica, gard de salcie, gard de știft în 25 de dimensiuni, impregnat cu mize de fag pentru o durabilitate mai mare, bordură de pat, delimitare a traseului, lungime: 1 BUC. x 100 cm, înălțime: 20 cm
La produs

Iată o prezentare generală a unor mărci care oferă rame de pat din salcie:

 • Floranica
 • Windhager
 • BooGardi
 • Natura LOUNGE
 • Salcie profesionist
 • LEGĂTURĂ DE LEMN
 • vidaXL

Puteți cumpăra granițe de salcie la următorii dealeri și magazine (selecție):

 • OBI
 • Hornbach
 • Hagebau
 • Amazon

întrebări frecvente

Cumpărați o margine pentru salcie sau faceți-o singur?

Există numeroase versiuni ale marginilor paturilor de salcie disponibile în magazine. Dacă, în ciuda selecției largi, nu există o versiune care să vă placă, puteți crea și dvs. limitarea - cu condiția să fiți pricepuți în ambarcațiunile dvs. și doriți să vă ocupați puțin timp pentru această sarcină.

Aici vă explicăm pas cu pas cum să procedați: