Construirea unui pat din paleți - idei grozave de construit

Patul ridicat din paleti

Pentru un pat ridicat aveți nevoie de cel puțin patru paleți, unul pentru fiecare parte. Va avea o înălțime de aproximativ trei centimetri. Montați paleții astfel încât partea „netedă” să fie în interior, apoi puteți crea opțiuni suplimentare de plantare în exterior. Pe Internet puteți găsi exemple și instrucțiuni de construcție pentru diferite variante ale unui pat ridicat. Lăsați-vă imaginația să se elibereze sau folosiți sugestiile altor grădinari.

citește și

  • Cum pot construi eu singur un pat?
  • Șezlong de grădină din paleți - alternativă ieftină
  • Plantarea paleților: un ghid

Patul de masă din paleți

Cu paleții Euro nu puteți construi doar un pat ridicat, ci și un pat practic și versatil. Deoarece nu trebuie să vă aplecați cu un pat de masă, îngrijirea este deosebit de ușoară și în același timp blândă pe spate.

Construiți patul dintr-un palet euro pe care îl montați pe suporturi. Acesta poate fi un cadru vechi de masă sau europalete pe care le-ați văzut la înălțimea dorită. Căptușiți paletul cu folie și umpleți-l cu sol.

Patul de balcon dintr-un palet

Chiar și pe un mic balcon există suficient spațiu pentru o mini-grădină. Construiește un pat dintr-un palet euro. Acest lucru este foarte simplu și este potrivit pentru un pat de plante, de exemplu. Cu toate acestea, trebuie să rearanjați puțin paleta și poate să o pictați în culori vii. Puteți găsi instrucțiunile exacte pe Internet.

Scoateți fiecare a doua placă din palet și fixați aceste plăci în așa fel încât, împreună cu plăcile care sunt încă prezente, să se creeze cutii atunci când plasați paletul în poziție verticală, plăcile rulează orizontal. Căptușiți cutiile cu folie (de ex. Căptușeala iazului). Puteți planta direct cutiile sau le puteți dota cu ghivece după cum doriți. Alegeți, de preferință, plante care rămân relativ mici.

Posibilități pentru un pat cu paleți:

  • Pat ridicat din mai mulți paleți
  • Pat de masă dintr-un palet montat orizontal
  • Pat de balcon realizat dintr-un palet vertical

sfaturi

Un pat ridicat sau un pat de masă este ușor pe spate, iar un pat de balcon este o alternativă excelentă la cutiile de balcon. (106,25 € la Amazon *) Încercați.