Volei de apă în grădină - cum să-l alungi cu succes

Trimiterea în exil cu gaz - așa funcționează

În grădina gestionată ecologic, oamenii se îndepărtează tot mai mult de la utilizarea substanțelor toxice. Acest lucru se aplică în mod egal protecției culturilor și combaterii dăunătorilor. Această tendință a determinat industria să dezvolte în mod specific metode non-toxice pentru a speria oaspeții neinvitați în loc să-i omoare. Cu gazul inovator al volei pe bază de ulei vegetal de lavadină, există șanse mari ca rozătoarele să fugă. Așa se întâmplă:

  • Deschideți cartușul de gaz și glisați-l în pasajul de apă
  • Aprindeți siguranța
  • Închideți imediat pasajul, astfel încât gazul să nu scape

citește și

  • Cum să lupți împotriva afidelor fără substanțe chimice - o prezentare generală a remediilor casnice încercate și testate
  • Combaterea puricilor în grădină - așa funcționează
  • Combaterea ciumei șobolanilor în grădină - sfaturi pentru strategia corectă

Ca urmare a dezvoltării fumului, mirosul, neplăcut pentru volei, se așează pe pereții coridoarelor. Animalele părăsesc apoi grădina dvs. pentru a căuta alte surse de hrană.

Urmărind diavolul cu mirosuri - sfaturi și trucuri

Remediile casnice dovedite pentru combaterea acesteia vizează într-o direcție similară cu gazul volei. Următoarele mirosuri alungă campul de apă pentru a nu mai fi văzut niciodată:

  • Se toarnă gunoi de grajd lichid din ramurile de molid și tuia în culoare
  • Înmuiați cârpe cu esență de terebentină sau oțet și umplute-le în culoare
  • Se amestecă părul animal și cel uman cu frunze de nuc și se introduce

Ultimul în descurajarea apei este acidul butiric. Oricine a fost lovit vreodată cu o bombă împuțită de ticăloși cunoaște mirosul infernal. Deoarece este necesară prudență extremă atunci când îl utilizați pentru a nu deveni victima acestei strategii, recomandăm utilizarea acidului butiric numai în situații de urgență extreme.

sfaturi

Lucrările de pământ ale mușchilor de apă și alunițele strict protejate arată foarte asemănător. Cu ajutorul metodei vizuinării, puteți stabili cine subminează cu adevărat grădina. Pentru a face acest lucru, dezgropați pasajul suspect în diferite locuri. Dacă găurile sunt închise din nou în decurs de 6 ore, aveți de-a face cu o sârmă de apă. O aluniță nu închide deloc găurile sau durează câteva zile.