Grădina din față la casa de rând - cele mai frumoase idei de design

Planificarea detaliată stabilește cursul

Cu cât suprafața este mai mică, cu atât este mai sofisticat designul grădinii din față. Pentru a nu pierde nicio opțiune avantajoasă, creați o schiță la scară cu următoarele componente:

  • Căile și poziția paturilor
  • Locuri de parcare pentru coșuri de gunoi, cutii poștale, biciclete și un scaun
  • Tipul și întinderea incintei

citește și

  • Proiectați curtea din față într-un mod modern - idei pentru designul curții din față moderne
  • Cum să-ți proiectezi curtea din față cu ierburi - idei dincolo de plictiseală
  • Cum să-ți proiectezi curtea din față cu gazon - idei creative

Luați o decizie cu privire la stilul de grădină preferat ca parte a planificării, care se armonizează în mod ideal cu stilul arhitectural al casei. Întrucât materialele pentru căi, zonele asfaltate și demarcația reprezintă elementele cu cele mai mari costuri, ar trebui luată și o decizie în acest sens. Includeți un ecran de confidențialitate îngust pentru coșurile de gunoi mai puțin decorative.

Cum să creați adâncime optică cu un aspect inconfundabil - sfaturi și trucuri

Experiența a arătat că spațiul din fața casei terasate este în lipsă. Cu trucuri simple puteți simula o adâncime spațială care face ca cea mai mică curte din față să pară mult mai mare. Ne-am uitat peste umerii marilor preoți din grădina din față și am pus la dispoziție următoarele sfaturi și trucuri pentru dvs.:

  • Creați intrarea în grădina din față ușor decalată de ușa din față, ceea ce creează o cale curbată
  • Delimitare maximă până la talie ca gard sau gard viu pentru a oferi vederi prietenoase
  • Opțional, ierburile ornamentale înalte pot fi plasate în al doilea rând sub formă de ecrane de confidențialitate filigranate
  • Plante cu frunze și flori întunecate ca fundal în spatele plantelor perene cu frunziș deschis și flori de culoare pastel

Plantele spațioase, maiestuoase sunt deplasate în fața casei rândului. Accentul este pus pe plante perene, flori, ierburi și copaci care rămân mici. Dacă includeți fațada în designul grădinii din față, cadrul se va mări automat. Plantele cățărătoare înflorite, cum ar fi clematis, trandafiri sau Susanne cu ochi negri, oferă casei dvs. terasate un chip inconfundabil.

sfaturi

Casa modernă în șir este fundalul perfect pentru designul grădinii din față, bazat pe modelul japonez. Elementele utilizate aici sunt limitate la mușchi, pietre, pietriș, plante lemnoase și accesorii asiatice, ceea ce oferă o mulțime de posibilități pentru idei creative și individuale. O grădină Zen autentică este realizată în mod explicit, indiferent de dimensiunea spațiului disponibil.