Coșuri de hibernare a pelerinelor - așa supraviețuiește frigului

Coș de cap - nu este suficient de rezistent

Cape Marguerite provine inițial din Africa de Sud și, prin urmare, nu este suficient de rezistent în latitudinile noastre. Temperatura sa minimă este de -5 ° C. Astfel, îngheață până la moarte dacă este lăsat neprotejat în timpul iernii.

citește și

  • Tăierea coșurilor de pelerină - de ce, când și cum?
  • Coș de cap sau calendula cu capac: care este otrăvitor?
  • Coșul pentru pelerină este rezistent - ce se întâmplă dacă nu?

Locuințele de iarnă ideale

Pentru iernare, alegeți o locație pentru coșul de pelerină care are următoarele caracteristici:

  • strălucitor (continuă să crească iarna deoarece este veșnic verde)
  • bine potrivit: grădină de iarnă, casă frigorifică, foișor, casă de scări
  • fara gheata
  • La o temperatură rece de 5 până la 15 ° C

Îngrijire în timpul iernii

Deoarece această plantă este veșnic verde, are nevoie de îngrijire chiar și iarna. Ar trebui udat cu ușurință, astfel încât solul să nu se usuce. Ar trebui să vă abțineți de la adăugarea de îngrășăminte! De asemenea, este recomandabil să verificați coșul cu capac pentru dăunători. De asemenea, este benefic să ventilați în mod regulat camera de iarnă.

După iarnă

Când primăvara se apropie încet și odată cu ea în zilele mai calde, puteți obține încet coșul pentru pelerină pentru a direcționa din nou lumina soarelui. Mai întâi puneți-l la umbră și dați-i treptat mai multe ore de soare.

Perena poate „decola” cu adevărat de la mijlocul lunii mai. Apoi, de obicei, nu mai există amenințarea cu înghețul. Dar mai întâi ar trebui să fie tăiat cu mâna. Atunci turnarea este extrem de importantă!

sfaturi

Nu are rost să iernăm pelerina în aer liber. Iarna sunt prea des temperaturi sub îngheț. Acest lucru ar însemna sfârșitul rapid al acestei plante perene africane.