Hebe andersonii nu este rezistent - îngrijire în timpul iernii

Ridicați andersonii mai bine trageți în găleată

Datorită frunzelor sale mari, Hebe andersonii cu lumânările sale destul de purpurii nu este rezistentă. Prin urmare, nu ar trebui să plantați acest soi de arbust veronica în grădină, ci să-l îngrijiți în cadă.

citește și

  • Addenda Hebe este doar parțial rezistentă
  • Hebe armstrongii nu este rezistent
  • Există nenumărate tipuri de ridicare

Chiar dacă asigurați o protecție suficientă pentru iarnă în aer liber, Hebe andersonii, spre deosebire de soiul de adăugare Hebe, aproape sigur nu va supraviețui unei ierni în aer liber. De îndată ce devine mai rece decât minus cinci grade afară timp de câteva zile, frunzele îngheață până la moarte și arbustul veronica moare.

Prin urmare, plantați Hebe andersonii într-o cadă sau oală pe care o așezați pe terasă sau balcon.

Hebe andersonii hibernează corect

Toamna este timpul să aducem Hebe andersonii în cartierele de iarnă. Verificați în prealabil dacă există dăunători pe plantă și luați măsuri de remediere, dacă este necesar.

Hebe în găleată are nevoie de o locație fără îngheț, dar cât mai strălucitoare posibil pentru a ierni. Temperaturile cuprinse între cinci și zece grade sunt ideale. De exemplu, puneți-le în

  • zona de intrare
  • către o fereastră rece de pe hol
  • grădina rece de iarnă
  • o seră răcoroasă
  • un garaj cu fereastră

Este important să fie foarte luminos în locația de iarnă. Dacă este necesar, puteți oferi mai multă lumină cu lămpile de plante. Umiditatea nu trebuie să fie prea mare.

Apă moderată, dar fertilizează ocazional

În timpul iernii, Hebe andersonii este udat doar moderat. Mingea oalei nu trebuie să se usuce complet.

Spre deosebire de alte plante, puteți furniza Hebe cu îngrășământ lichid la fiecare două săptămâni, chiar și iarna.

De îndată ce devine mai cald afară, scoateți Hebers andersonii din casele lor de iarnă și obișnuiți-le încet cu temperaturi mai calde. Dacă rădăcinile au crescut din fundul oalei, este timpul să repopulați veronica arbustului primăvara.

sfaturi

Hebe andersonii poate fi, de asemenea, îngrijit bine în cameră. Acolo are nevoie de o locație luminoasă, cu puțină lumină directă a soarelui. Pentru iarnă, puneți răcitorul peren, dar ușor.