Înfrumusețarea unei cioturi de copac - Cum să o proiectăm creativ

Cum să înfrumusețezi o buturugă de copac

O buturugă de copac poate fi integrată foarte bine în orice grădină. Există multe idei decorative și utile pentru amenajarea grădinilor cu care puteți decora creativ trunchiul de copac rămas sau îl puteți înfrumuseța cu plante. De exemplu, puteți:

  • plantă
  • decorați cu plante în ghivece
  • folosiți ca obiect de artă
  • Fabricarea mesei de grădină
  • Construiți echipamente de joacă

citește și

  • Înverziți decorativ o buturugă de copac
  • Integrarea unui ciot de copac în grădină
  • Acesta este modul în care puteți folosi un ciot în grădină

Plantați o buturugă de copac sau lăsați-o să crească

Puteți planta flori pe un butur de copac dacă îl scobiți puțin. Pentru ecologizare, plantați cățărătoare de plante, cum ar fi iederă, clematis, Jelängerjelieber, capricii sau glorii de dimineață în jurul trunchiului.

Instalați plante în ghivece

O plantă container poate fi așezată foarte bine pe grătarele mai mari ale copacilor. Cu toate acestea, ghiveciul trebuie fixat cu șuruburi, astfel încât găleata să nu poată cădea în vânt.

Folosiți o buturugă de copac ca obiect de artă

Dacă sunteți abil cu ferăstrăul electric, puteți fi creativ și puteți crea un animal drăguț sau un totem din butuc de copac. Persoanele mai puțin dotate din punct de vedere artistic pot găsi pe Internet sau în cartier artiști cu experiență care pot crea opere reale de artă din trunchiul copacului.

De asemenea, este foarte decorativ dacă decorați butucul de copac cu figuri mici din piatră, lemn sau fier. Dacă aveți mai multe cioturi de copaci în grădină, puteți chiar să asamblați o întreagă colecție de artă.

Faceți o masă de grădină sau echipament de joacă

Înșurubați o farfurie rotundă pe butucul neted de copac și aveți o masă de grădină rustică.

Cioapele de copac pot fi folosite și ca echipament de joacă. De exemplu, puteți întinde o frânghie pentru a construi echipament de antrenament pentru micii funii. Cu toate acestea, asigurați-vă că dispozitivele sunt sigure, astfel încât nimeni să nu fie rănit atunci când le utilizați.

sfaturi

Cel mai simplu mod de a scăpa de o rădăcină de copac este să o lași să moară. Acest lucru durează mulți ani, dar este cea mai bună soluție pentru grădină. Prin descompunerea lemnului, solul din grădină este îmbogățit cu substanțe nutritive.