Plantarea unei spirale de plante - așa se creează o spirală de plante

Crearea unei spirale de plante în propria grădină nu este dificilă. Plantarea unei spirale de ierburi dă plăcere. O căutare rapidă a imaginii pe unul dintre motoarele de căutare oferă deja câteva idei de proiectare. Dacă îți place puțin „sălbatic”, optează pentru o spirală de pietre ușor stivuite. Pereții unei spirale proiectate în acest fel oferă, de asemenea, suficient adăpost pentru insecte și animale mici. Dacă doriți ceva mai precis, spirala poate fi construită și din cărămizi îngrijite. Aproape nu există limite pentru opțiunile de proiectare.

citește și

  • Plantarea spiralei de ierburi - sfaturi pentru vârfuri și flopuri
  • Construiți-vă propria spirală de ierburi cu iaz și plantați-o - așa funcționează
  • Plantarea unui butoi de vin vechi

Ce opțiuni există pentru a planta spirala ierbii?

Marele avantaj al plantării unei spirale de plante este disponibilitatea diferitelor zone climatice într-un spațiu mic. Ierburile mediteraneene, în special, se simt bine la vârful melcului. Cimbru, salbie, oregano, rozmarin și maghiran adoră locul la soare. Balsamul de lămâie, feniculul, coriandrul și căprioarele sunt potrivite pentru gama medie. Capătul inferior al melcului de ierburi ar trebui rezervat pentru ierburi locale iubitoare de umiditate: arpagic, pătrunjel și mărar, de exemplu, sunt plante care sunt pe mâini bune acolo.

Micile peșteri dintre pietre pot fi, de asemenea, plantate cu ierburi.

Set de ciuperci de grădină de ciuperci de grădină 25,46 EUR Cumpărați la baldur Ciuperci nobile albe (set de cultură) 14,7 EUR Cumpărați la baldur Planta de ceai Hardy 'Tea by me®' 9,8 EUR Cumpărați la baldur