Calculator de irigare fără presiune | Test 2020 | Modele populare în comparație

Când este un computer cu apă care funcționează fără presiune?

Control inteligent al apei Gardena: computer inteligent de irigare controlabil cu aplicație inteligentă, sistem de avertizare împotriva înghețului, tehnologie dovedită a supapelor, ideal pentru sistemul micro-picurare sau sistemul de aspersoare (19031-20) recomandarea noastră
Control inteligent al apei Gardena: computer inteligent de irigare controlabil cu aplicație inteligentă, sistem de avertizare împotriva înghețului, tehnologie dovedită a supapelor, ideal pentru sistemul micro-picurare sau sistemul de aspersoare (19031-20)
135,00 EUR Pentru produs

Ein drucklos funktionierender Bewässerungscomputer ist immer dann erforderlich, wenn er an eine drucklose Anlage – etwa eine Regentonne – angeschlossen werden soll. Die meisten Bewässerungscomputer verlangen allerdings einen Mindestdruck von 0,5 bar, den das Wasser, das aus dem Wasserfass Richtung Rasen und/oder Beet geleitet wird, im Normalfall nicht erreicht. In diesem Sinne ist es gar nicht so einfach, eine Ausführung zu finden, die das entscheidende Kaufkriterium erfüllt.

Lesen Sie auch

  • Bewässerungscomputer mit Feuchtigkeitssensor Test 2020: Die besten Modelle im Vergleich
  • Bewässerungscomputer mit Regensensor Test 2020: Die besten Modelle im Vergleich
  • Bewässerungscomputer Test 2020: Die besten Modelle im Vergleich

Tipps

Când comparați diferite computere de udare, acordați întotdeauna atenție informațiilor de presiune. Dacă producătorul anunță deja „Potrivit pentru butoaie de ploaie” (sau similar) în descrierea produsului, atunci puteți presupune că este de fapt un model care funcționează fără presiune.

Practic, un computer de udare fără presiune are aceleași proprietăți, avantaje și dezavantaje ca și un computer de udare convențional cu presiune. Detalii pot fi găsite în ghidul nostru cuprinzător pe această temă.

Criterii de achiziție

Ceas de udare Aqualin cu supapă cu bilă udare automată sistem de irigare computer temporizator apă pentru curte de grădină, culoare albastru recomandarea noastră
Ceas de udare Aqualin cu supapă cu bilă udare automată computer sistem de irigare cronometru apă pentru curte de grădină, culoare albastru
27,99 EUR Pentru produs

Beim Kauf eines drucklosen Bewässerungscomputers gilt es (abgesehen von der bereits mehrfach erwähnten Angabe zum Druck) die folgenden Kriterien zu berücksichtigen:

  • Gewinde der Anschlüsse
  • Einstellbarkeit der Bewässerung
  • Steuerung/Display
  • Batterieladestandsanzeige

Gewinde der Anschlüsse

Prüfen Sie unbedingt, ob die Anschlüsse des drucklosen Bewässerungscomputers auch wirklich zu Ihren Schläuchen passen. Dazu sollten Sie den Gewindedurchmesser der Letztgenannten kennen und mit den jeweiligen Herstellerangaben vergleichen.

Einstellbarkeit der Bewässerung

Lässt sich die Bewässerung flexibel einstellen? Je mehr Programmierungsmöglichkeiten hinsichtlich der Bewässerungszyklen, -dauer und -häufigkeit Ihnen zur Verfügung stehen, desto besser ist es. Aber: Hauptsache, die Optionen stimmen mit dem überein, was Sie brauchen beziehungsweise sich vorstellen.

Control / afișare

Calculator de irigare Royal Gardineer: computer de irigare digital BWC-200 cu 2 conexiuni (irigare automată) recomandarea noastră
Calculator de irigare Royal Gardineer: computer de irigare digital BWC-200 cu 2 conexiuni (irigare automată)
32,95 EUR Pentru produs

Este foarte avantajos dacă computerul de udare fără presiune are un afișaj mare. Pentru modelele care vă interesează, asigurați-vă că citiți alte recenzii ale clienților pentru a vedea cât de simplu (sau complicat) este să îl controlați. Valorile importante trebuie să fie vizibile la prima vedere. În plus, ar trebui să puteți face setările cu puțin efort (cu câteva „clicuri”).

Indicator de nivel al bateriei

Are și computerul de udare fără presiune un indicator de încărcare a bateriei? O caracteristică esențială pentru a furniza dispozitivului energie proaspătă în timp util (altfel s-ar putea să renunțe în mod neașteptat la fantomă și să întrerupă udarea) ...

întrebări frecvente

De ce am nevoie de un computer de udare care să funcționeze fără presiune?

Dacă aveți un butoi de ploaie în care doriți să colectați apă care este apoi utilizată pentru irigarea automată a zonelor verzi din grădina dvs., aveți nevoie de un computer de irigare care nu necesită presiune.

Cum folosesc un computer de udare fără presiune pe un butoi de ploaie?

Trebuie să conectați atât butoiul de ploaie cât și computerul de udare cu un furtun, astfel încât apa de ploaie colectată să poată curge din butoi printr-un furtun către gazon sau pat - în funcție de setările dvs.

Cât costă un computer cu apă fără presiune?

Calculatoarele de apă care funcționează fără presiune costă la fel de mult ca și versiunile normale cu presiune. În funcție de calitate și funcționalitate, plătiți în jur de 30 de euro în sus.