Atașarea suportului cutiei de balcon - cum să procedați

Material și instrumente

Conținutul livrării include materialul de care aveți nevoie pentru a asambla suportul, în afară de cutia de flori: (13,19 € pe Amazon *)

  • Suport de prindere din oțel inoxidabil, grosime 3 mm și lățime 30 mm
  • Placă de prindere
  • Șuruburi de blocare
  • Șuruburi hexagonale din PVC pentru a susține consola pe peretele casei

citește și

  • Construiește-ți singur suportul pentru cutie de balcon - așa funcționează
  • Roșii și pervaz - o combinație benefică
  • Plantarea cutiilor de balcon pe tot parcursul anului - sfaturi pentru plantarea permanentă abilă

Instrumentele necesare pentru asamblare sunt limitate la o cheie cu capăt deschis de 10 mm.

Cerințe importante

Atașați suportul cutiei de balcon numai dacă pervazul ferestrei este conectat ferm la zidărie sau la fereastră. Una dintre cerințe este, de asemenea, o surplombă de 30 până la 70 mm de fațadă. Este necesară și o canelură de drenare a apei de 5 mm.

Instrucțiuni pentru asamblare

Un suport pentru cutie de flori este întotdeauna instalat în perechi. Următoarele instrucțiuni explică pas cu pas cum să asamblați și să atașați un suport. Cum se face corect:

  • Strângeți placa de prindere pe suport utilizând șurubul de blocare
  • Strângeți șurubul hexagonal din PVC pe placa de prindere până când se menține

După această lucrare preliminară, mergeți la pervazul ferestrei. Aici puneți clema pe pervazul ferestrei. Glisați placa de strângere de-a lungul fantei suportului în canelura de scurgere a apei. Apoi strângeți șurubul de blocare cu cheia SW 10. Acum rotiți șurubul hexagonal din PVC pe peretele casei până când există un suport între suport și perete. Șurubul nu trebuie îndoit în niciun caz. În scopul unui test de rezistență, vă rugăm să îl agitați.

Dimensiunea cutiei de flori definește distanța dintre cele două paranteze de fixare. Aceasta este de aproximativ 10 cm de la marginea exterioară la centru.

Dacă pervazul este realizat din aluminiu sau tablă, asamblarea se realizează în mod similar. Singura diferență este o rotire de 180 de grade a plăcii de prindere pentru a o fileta în spatele piciorului din față al pervazului ferestrei. Apoi împingeți placa de prindere până la oprire și strângeți șurubul de blocare.

sfaturi

Pentru a atașa o cutie de flori la balustrada balconului, meseria specializată oferă suporturi preasamblate. Aici ansamblul este limitat la înșurubarea și reglarea cu șuruburi cu aripi. Produsele de înaltă calitate oferă cutii de balcon (106,25 EUR la Amazon *) cu plante și substrat cântărind până la 50 de kilograme.