Soiuri noi de cartofi - o scurtă introducere în cele mai gustoase

Agata

Acest soi timpuriu este predominant ceros. Deși are un randament ridicat, este potrivit doar pentru consum imediat după recoltare.

citește și

  • Cartofi noi - când și cum recoltăm tuberculi proaspeți?
  • Plantează cartofi noi - așa înfloresc primii tuberculi
  • Linda, Laura și Sieglinde

Annabelle

Annabelle furnizează tuberculi ceară, care sunt ideale pentru salata de cartofi din ce în ce mai populară. Chiar și pe solul greu, randamentul va satisface toate nevoile. Dar trebuie să fertilizați corect.

Augusta

Soi delicios de cartofi făinoși pentru piure sau găluște. Ar trebui cultivat pe un sol bun, apoi randamentul va fi mare. Tuberculii pot fi depozitați.

Belana

Belana este bogată în greutate, poate fi depozitată și este considerată cea mai completă bucătărie de acasă. Tuberculii cerosi, galbeni, au un gust fin, dar intens.

Berber

Berberul este un nou soi de cartof ceros cu pulpă galbenă. Tuberculii tăi sunt primii din an. Au cel mai bun gust proaspăt culese și sunt versatile atunci când sunt gătite.

Friesland

Un soi robust, predominant ceros, care are un gust bun și în același timp are un randament ridicat. Tuberculii mari, cu carne galbenă, sunt ideali pentru prepararea cartofilor prăjiți și a cartofilor cu barbă.

Glorietta

Cu o cantitate bună de apă și substanțe nutritive, acest soi timpuriu dezvoltă tuberculi în formă uniformă. În mod ideal este pre-germinat înainte de plantare. Gustul acestui cartof ceros este excelent, iar carnea este galben intens.

Hela

Tuberculii de cartofi din acest soi sunt de culoare galben pal și au un gust puternic.

Consistența lor făinoasă le face ingredientul ideal pentru cartofi prăjiți și la grătar.

Lilliy

Tuberculii făinoși ai lui Lilly nu se dezintegrează când sunt fierți. După recoltare, se păstrează bine până când sunt folosite

a depozita. Acest lucru este, de asemenea, important, deoarece randamentul poate fi plăcut de mare.

Marabel

Marabel formează o mulțime de tuberculi. Acestea au un gust ușor dulce și pot fi folosite în multe feluri în bucătărie. Pulpa este galbenă și predominant fermă.

Rosara

Tuberculii acestui soi timpuriu predominant ceros sunt roșii la exterior și galbeni la ei. Nu este foarte susceptibil la boli. Consistența este cremoasă și gustoasă.

Sieglinde

Este unul dintre cele mai cunoscute soiuri de cartofi din această țară și este, de asemenea, cel mai lung soi de cartof aprobat din Germania. Bulbii galbeni și ceroși sunt acoperiți cu o piele fină.