Închideți uneltele de grădină - cum să le păstrați corect

Construiește-ți singură șină cu cârlig - așa funcționează

Un număr mare de unelte manuale mici și mari pentru grădinărit sunt echipate cu o curea suspendată. Prin urmare, o bară stabilă cu cârlige nu ar trebui să lipsească în nici un depozit de scule. Puteți cumpăra dispozitivul util gata făcut la magazinul de hardware sau pur și simplu să îl construiți singur. Veți avea nevoie de 1 lemn rotund, 2 blocuri de lemn, șuruburi, lipici pentru lemn și cârlige duble. Asa functioneaza:

  • Tăiați marginile de pe ambele blocuri de lemn și șlefuiți-le netede
  • Găuriți o gaură oarbă în interior cu diametrul lemnului rotund
  • Lipiți jurnalul cu lipici
  • Înșurubați bara în perete

citește și

  • Întreținerea instrumentelor de grădină - Cum o fac corect?
  • Unelte de ascuțit pentru grădină - așa funcționează manual
  • Crearea unei grădini pe balcon - sfaturi inteligente pentru începători

În cele din urmă, agățați cârligele duble de bușteni pentru a vă agăța instrumentele de grădină.

Faceți suportul pentru unelte de grădină cu mânerul dvs. - instrucțiuni pas cu pas

Oricine a călcat în mod accidental o greblă și a avut o coliziune dureroasă cu mânerul care trage în sus va aprecia un suport pentru scule pentru mâner. Unealta de grădină este depozitată aici cu capul de lucru în sus. Aveți nevoie de 2 plăci, 2 benzi de aceeași lungime, țevi HT sau țevi de plastic comparabile, lipici și șuruburi. Cum să procedați corect:

  • În placa superioară, găuriți țevile HT cu un diametru de 40 mm la o distanță de 25 cm
  • Faceți nișe corespunzătoare în placa de bază cu un bit Forstner
  • Lipiți benzile pe scânduri

Mai întâi înșurubați placa de bază pe perete. Distanța corectă a panoului de susținere superior determină lungimea țevilor din plastic. După ce ați atașat ambele plăci ale suportului pentru scule, introduceți tuburile pentru a introduce tulpinile uneltelor de grădină.

Euro palet - suportul dispozitivului în cel mai scurt timp

Grădinarii creativi au descoperit paleți euro (16,99 € la Amazon *) din lemn pentru a fi folosiți pentru a construi cutii de flori sau rame reci. Când este așezat pe margine, paletul din lemn este transformat într-un suport practic pentru scule de grădină cu mâner.

Depozitați cu ușurință sculele mici de grădină - așa funcționează în vechiul coș pentru biciclete

Puteți atașa dispozitive individuale de agățare la perete pentru unelte de grădină mici, cum ar fi lopeți de mână, foarfece de iarbă, capete de furtun sau șurubelnițe. Este mai ușor și mai ieftin să folosiți un coș de biciclete uzat. Cele două deschideri de pe spate sunt perfecte pentru agățarea cu șuruburi și cuie sau cu cârlige autoadezive.

Dacă spațiul din magazia dvs. de scule este limitat, atârnați pur și simplu noua stație de colectare a sculelor de grădină în interiorul ușii. De altfel, pietrele de măcinat, mănușile și ochelarii de protecție sunt, de asemenea, pe mâini bune aici și sunt rapid la îndemână dacă doriți să ascuțiți o lamă tocită între ele.

sfaturi

Cel mai ingenios suport pentru scule este efortul risipit atunci când sculele murdare de grădină atârnă de el. Resturile de sol, seva și rășină vă vor lipi uneltele de grădină valoroase și le vor rugini într-un timp scurt. Dacă tratați pică, foarfece, mașini de tuns iarba etc. la un scurt program de întreținere după muncă, vă veți bucura de o funcționare lină a acestora mult timp.