Construiește-ți singur un diapozitiv cu o curbă - așa funcționează

Tot ce trebuie să faceți este să obțineți componenta relevantă și instrucțiunile de asamblare corespunzătoare. Cu toate acestea, este clar, de asemenea, că ar trebui să aveți abilitățile manuale necesare sau ajutorul competent, astfel încât echipamentul de joacă să fie sigur pentru copiii dvs. de utilizare.

citește și

  • Cum pot construi eu singur un slide?
  • Puteți face o alunecare mai lentă?
  • Pot construi eu singur un loc de joacă?

De unde pot obține materialul necesar?

Pe Internet și în magazinele specializate, veți găsi nu numai diapozitive gata făcute dintr-o mare varietate de materiale, ci și accesorii pentru așa-numitele diapozitive de module. Preferați un tobogan de plastic sau ar trebui să fie un tobogan metalic?

De asemenea, puteți construi un diapozitiv cu curbe sau unde. Asigurați-vă că achiziționați un kit complet sau materialul pentru instrucțiuni specifice de asamblare. În plus, accesoriile pentru echipamentele de joacă pentru copii trebuie întotdeauna testate de TÜV și să aibă sigiliul corespunzător.

Cum să construiți singur o diapozitivă cu o curbă

Dacă ați cumpărat un kit complet pentru o lamă cu o curbă, asigurați-vă că urmați instrucțiunile de asamblare. Dacă ați obținut un manual de construcție, cumpărați materialul necesar. Cea mai mare parte o puteți obține în magazinele de bricolaj, unele dintre ele poate și în comerțul cu lemn. Componentele speciale, cum ar fi diapozitivul, sunt cele mai bune (și cele mai ieftine) de pe internet.

În niciun caz nu trebuie să modificați dimensiunile posturilor, astfel încât să puteți cumpăra mai ieftin și să nu înlocuiți componentele fără experiența necesară. Este posibil să puneți în pericol siguranța copiilor dvs. atunci când vă jucați cu și pe tobogan.

Esențialul pe scurt:

  • folosiți un kit prefabricat dacă aveți puține abilități manuale
  • ca meșter avansat selectați instrucțiuni de construcție
  • Cumpărați material
  • lucrați cu atenție conform instrucțiunilor
  • glisați la testul dvs.

sfaturi

Cel mai simplu mod de a construi un tobogan este cu un kit prefabricat. În majoritatea cazurilor, componentele mari nu trebuie să fie tăiate la dimensiune și tot ce aveți nevoie este o șurubelniță fără fir bună pentru asamblare.