Înflorirea câinelui - aspect, tipuri și obișnuințe

Florile de câine sunt de obicei albe

Majoritatea speciilor de dogwood au flori albe care sunt grupate împreună în inflorescențe asemănătoare, paniculate sau în formă de cap. Florile sunt formate din patru sepale care sunt fuzionate cu ovarul și, de asemenea, patru petale. Unele câini dezvoltă, de asemenea, flori galbene (cireș cornelian) sau ușor roz (floră roșie câinele "Rubra"), doar câinele suedez (Cornus suecica), care se găsește rar aici, are o floare violet închis. Cu excepția cornelului, care înflorește foarte devreme, majoritatea speciilor de câine înfloresc între mai și iunie.

citește și

  • Dogwood înflorește la sfârșitul primăverii
  • Plantarea corectă a câinelui
  • Dogwood - multe tipuri și soiuri pentru fiecare grădină

Diferitele cornișe de flori înfloresc în mod deosebit

Câinele de flori sau flori, în special, este foarte popular cu mulți grădinari. Florile propriu-zise sunt destul de vizibile, doar bracteele în mare parte albe sau galbene, de până la cinci centimetri, asigură aspectul interesant și atrăgător.

Cornus american (Cornus florida)

Cornus florida cu creștere lentă este una dintre florile timpurii și, în funcție de soi, își prezintă florile albe sau roz înainte ca frunzele să tragă.

++++ Dogwood roșu (Cornus florida "Rubra")

Soiul „Rubra” înflorește deosebit de frumos și abundent, dezvoltând flori roz-roșu-albe cu dimensiuni de până la 12 centimetri. Frunzișul este verde și alb pestriț. Această variantă înflorește între mai și iunie.

Cornus japonez de flori (Cornus kousa)

Câinele japonez nu își arată florile impresionante până la sfârșitul lunii mai. Florile albe, adesea roz, pot avea un diametru de până la nouă centimetri.

Flori chinezești (Cornus kousa var. Chinensis)

Câinele de flori chinezesc, care își arată adesea florile albe și luxuriante de la începutul lunii mai și îl menține până în iulie, are cea mai lungă perioadă de înflorire.

sfaturi

Dacă câinele nu vrea să înflorească, singurul lucru care ajută este răbdarea: copacii adesea înfloresc doar la o vârstă avansată între șase și nouă ani.