Atașați ecranul de confidențialitate - astfel încât să rămână chiar și în vânt puternic

Atașați covoarele de confidențialitate din plastic

Covoarele din plastic colorate, care sunt folosite în multe locuri pe balcoane și terase ca ecrane de confidențialitate, se instalează foarte ușor și rapid. Pentru a asigura o prindere rezistentă la bombe cât mai discret posibil, există bucle de fixare coordonate în culori, care amintesc de legăturile de cablu în funcționalitatea lor. Acestea pot fi pur și simplu înfășurate prin goluri în balustrada metalică a unui balcon sau în jurul altor elemente de construcție. Asigurați-vă că fixarea este cât mai strânsă, în caz contrar clătirea unui covor de confidențialitate în vânt poate deveni un zgomot deranjant de fundal pe termen lung.

citește și

  • Atașați în siguranță clematis la o fațadă - așa funcționează
  • Ecranul de confidențialitate potrivit pentru o grădină cu terasă
  • Înfrumusețați cu ușurință un ecran de confidențialitate

Stabilizați în siguranță ecranele de confidențialitate din elemente de gard

Datorită suprafeței lor mari și a greutății relativ reduse, elementele ecranului de confidențialitate din lemn sunt de obicei deosebit de expuse riscului în timpul unei furtuni. Pentru fixarea stabilă a acestor elemente de gard ar trebui folosite cherestele pătrate suficient de groase, iar manșoanele metalice ar trebui să fie ciocănite adânc în pământ pentru a le menține în poziție. Dacă acești pereți din lemn sunt conectați direct la peretele casei, pot fi folosite suporturi metalice speciale ca accesorii pentru a asigura o prindere fermă. Puteți obține un nivel deosebit de ridicat de stabilitate cu elementele de gard din lemn, dacă acestea sunt fixate în lateral de stâlpi de ancorare înclinate. Factorii importanți pentru stabilitatea unui ecran de confidențialitate din lemn sunt:

  • calitatea sau gradul de intemperie a elementelor din lemn
  • grosimea șuruburilor utilizate
  • adâncimea manșoanelor de ancorare
  • poziționarea în zone protejate sau benzi de vânt deosebit de expuse

Vele solare sunt deosebit de expuse riscului

În grădina casei terasate, o velă de soare este adesea folosită ca ecran de confidențialitate împotriva privirilor curioase de pe balconul vecin. Acest lucru este adesea instalat la viteza fulgerului vara și apoi adesea ușor uitat toamna. Nu este nevoie nici măcar de rafale de vânt deosebit de puternice pentru a trimite pânze solare legate de ramuri de copaci într-o călătorie lungă. Mai bine să îl jucați în siguranță și să vă înșurubați copertina, care este utilizată ca ecran de confidențialitate, la un perete al casei sau la un stâlp de lemn cu accesorii metalice. Seturile de fixare echipate cu carabinere și cârlige facilitează, de asemenea, îndepărtarea pânzelor solare la sfârșitul sezonului de grădinărit și păstrarea lor în siguranță.

sfaturi

Atașarea sigură a ecranelor de confidențialitate nu înseamnă în niciun caz valoarea materială care trebuie asigurată. Dacă un ecran de confidențialitate purtat de vânt duce la daune materiale sau vătămări corporale, uneori puteți fi răspunzător pentru încălcări dovedite ale obligațiilor.