Palmier Phoenix - rezistent sau sensibil la îngheț?

Palma Phoenix poate rezista la îngheț până la aproximativ -5 ° C, deci este doar parțial rezistentă. Poate fi păstrat ca plantă de apartament pe tot parcursul anului sau în exterior în grădină sau pe balcon în timpul verii. Supraviețuiește iernii afară numai într-o zonă foarte blândă, cu temperaturi în jurul punctului de îngheț.

citește și

  • Palmier Phoenix: caracteristici și îngrijire
  • Palmierul Phoenix este otrăvitor?
  • Palmierul Phoenix este susceptibil la boli și dăunători?

Unde ar trebui să hiberneze palma mea Phoenix?

Palma Phoenix ar trebui să ierneze într-o cameră luminoasă. Aceasta poate fi o scară luminoasă sau o grădină de iarnă. Schițele ar trebui evitate, dacă este posibil. Temperatura ideală în acest trimestru de iarnă este în jur de 6 ° C până la 12 ° C.

Cum îmi pasă de palma mea Phoenix în timpul iernii?

Odihna de iarnă este bună și pentru palma dvs. Phoenix în sufragerie. Deci palma se poate recupera și poate câștiga putere pentru sezonul următor. Aceasta prelungește viața palmei dvs. Phoenix și îi întărește vitalitatea și rezistența la boli și / sau dăunători.

Palma Phoenix poate face fără îngrășământ iarna; excesul de fertilizare poate duce chiar la frunze brune. Palmierul are nevoie și de apă în sezonul rece, dar puțin mai puțin decât vara. Din când în când, verificați umezeala solului înainte de a vă uda palma.

Deoarece acarienii păianjen apar ocazional în palma Phoenix în timpul iernii, ar trebui să verificați în mod regulat planta pentru infestarea dăunătorilor. În caz contrar, palma Phoenix nu necesită nicio îngrijire specială.

Esențialul pe scurt:

  • îngheț rezistent la aproximativ - 5 ° C
  • alegeți cartiere ușoare de iarnă
  • temperatura ideală pentru iernare: aproximativ 6 ° C până la 12 ° C
  • Hibernarea pentru palmele Phoenix în sufragerie extinde durata de viață și întărește vitalitatea

sfaturi

Palma dvs. Phoenix din sufragerie va aștepta, de asemenea, cu nerăbdare odihna într-o cameră luminoasă și răcoroasă. Ea îți mulțumește pentru această pauză de vitalitate și o viață lungă.