Uscarea porumbului - așa se face pentru popcorn sau animale de companie

Nu orice tip de porumb este potrivit pentru popcorn

Popcornul este întotdeauna făcut din porumb - cu toate acestea, nu orice tip de porumb este potrivit pentru popcorn. Tipurile cu o coajă subțire, dar foarte dură, sunt ideale pentru floricelele pufoase și gustoase. Aceste proprietăți sunt posedate doar de speciile care aparțin popcornului sau porumbului perlat (uneori denumit și popcorn). Producția de porumb cu alte soiuri de porumb este posibilă doar cu rezultate slabe sau deloc, deoarece boabele sunt fie prea uscate, fie prea moi.

citește și

  • Porumb dulce - sezon în august fierbinte
  • Porumb pentru câini - dăunător sau sănătos?
  • Porumb - Fructe sau legume? Sau ceva complet diferit?

Cele mai bune tipuri de porumb pentru popcorn

  • Pop alb
  • Violet Foncé
  • Pop sanguin
  • Fraise Rose-Blanche (porumb cu căpșuni)

Popcorn delicios de casă

În primul rând, puneți ulei (uleiul de floarea soarelui sau de rapiță este cel mai bun) într-o tigaie și puneți deasupra un strat subțire de zahăr pudră. Încălziți uleiul încet, până când zahărul se caramelizează, apoi adăugați boabele de porumb (uscate!). Puneți un capac pe tigaie și legați-l ușor înainte și înapoi. Învârtind, zahărul acoperă uniform toate boabele. Reduceți focul inițial ridicat imediat ce apare primul bob. Continuați să rotiți, astfel încât să nu ardă nimic. Calculați aproximativ doi știuleți mici de porumb pentru un castron mare de popcorn. Poftă bună!

Porumb uscat pentru animale de companie

Porumbul uscat este, de asemenea, un aliment sănătos pentru multe animale de companie. În acest scop, totuși, nu trebuie să utilizați porumb pufos, ci de preferință tipuri de porumb vegetal sau furajer, cum ar fi Golden Bantam. Porumbul furajer este, de asemenea, comestibil pentru oameni, deoarece cele mai mari diferențe dintre aceste specii sunt mărimea știuleților (porumbul vegetal este mai mare) și conținutul de amidon (porumbul furajer conține mai mult amidon). În special, păsărilor de curte, cum ar fi găinile, rațele și gâștele, dar și iepurilor și chiar câinii le place să mănânce porumb.

Așa se usucă corect porumbul

Porumbul, care urmează să fie utilizat pentru prepararea floricelelor sau pentru hrănirea animalelor, poate fi uscat pentru o perioadă mai bună de valabilitate. Porumbul de floricele de porumb, în ​​special, trebuie să se usuce, altfel nu va „sări” corect. Cu toate acestea, înainte de porumbul uscat, acesta trebuie să se coacă mai întâi. Porumbul are gradul corect de coacere atunci când boabele sunt tari și uscate - cu alte cuvinte: nu mai sunt potrivite pentru consumul brut. Acum agățați porumbul pe știulet individual pe un șir într-o cameră caldă (între 20 și 22 ° C). Puteți încă să vă uscați timp de aproximativ două săptămâni aici înainte ca boabele să fie curățate cu atenție de pe știulet cu un cuțit ascuțit.

Sfaturi și trucuri

Atenție: Deoarece porumbul conține o mulțime de amidon, care este transformat în zahăr, prea mult porumb poate îngrasa animalele de companie.

Jurnalul de grădină prospețime-ABC

Cum pot fi păstrate corect fructele și legumele, astfel încât să rămână proaspete cât mai mult timp?

Jurnalul de grădină Freshness ABC ca afiș:

  • Comandați aici ieftin ca imprimare A3 pentru bucătăria dvs.
  • ca fișier PDF gratuit pentru imprimare personală