Suc de fructe - aceste metode vă sunt disponibile

Diferite moduri de a suc de fructe

Se face distincția între stoarcerea la rece și la cea fierbinte. Odată cu extragerea la rece, fructele își păstrează vitaminele și substanțele nutritive, sucul poate fi păstrat la frigider doar câteva zile.

Sucul fierbinte are loc într-o cratiță sau extractor de abur. Sucul poate fi păstrat pentru o lungă perioadă de timp, dar a pierdut o parte din vitamine și substanțe nutritive ca urmare a căldurii.

citește și

  • Faceți-vă singuri gunoi de grajd
  • Sfaturi excelente despre cum să-ți faci propriul tău ghiveci
  • Plantarea fizică singură - în curând veți putea culege fructe de padure andine delicioase

Suc de fructe rece

Aici prelucrați fructele crude cu storcătorul centrifugal sau storcătorul. Fructele necesare sunt spălate, curățate și, dacă este necesar, tăiate.

Exprimatorul de centrifugă

Se toacă fructele cu o răzătoare, sucul este extras prin filare și transportat printr-o sită fină într-un recipient de colectare. Resturile rămân în recipientul pentru celuloză.

Storcatorul

Fructul este zdrobit cu ajutorul șuruburilor de suc sau a unei plăci de presiune, astfel încât sucul să iasă. Acest storcător este potrivit pentru stoarcerea fructelor moi. De asemenea, este posibil să suci fructele solide, dar mai întâi trebuie tăiate în bucăți mici.

Suc de fructe în timp ce fierbinte

Cea mai simplă metodă aici este cratița. Umpleți o cratiță mare cu puțină apă, adăugați fructele curățate și tocate și încălziți totul. De îndată ce fierbe apa, căldura se reduce. După aproximativ o jumătate de oră, fructele sunt prea fierte până la pulpă și sucul poate fi obținut după cum urmează:

  1. Purificați pulpa.
  2. Agățați o sită cu ochiuri fine într-o a doua cratiță și tapetați-o cu o cârpă de brânză sau o cârpă uscată.
  3. Adăugați pulpa de fructe și puneți capacul.
  4. Lăsați-l să se scurgă peste noapte.

A doua zi, puteți stoarce manual cârpa pentru a obține sucul rămas. Sucul poate fi păstrat la frigider timp de aproximativ trei zile.

Suc cu extractorul de abur

Există mai multe oale una peste alta. Apa este fiartă chiar în partea de jos și aburul ajunge în partea de sus a recipientului pentru fructe. El lasă fructele să spargă, sucul lor iese. Sucul fierbinte poate fi umplut direct în sticle sterile printr-un tub de scurgere pe ceainic.

Jurnalul de grădină prospețime-ABC

Cum pot fi păstrate corect fructele și legumele, astfel încât să rămână proaspete cât mai mult timp?

Jurnalul de grădină Freshness ABC ca afiș:

  • Comandați aici ieftin ca imprimare A3 pentru bucătăria dvs.
  • ca fișier PDF gratuit pentru imprimare personală