Orhideele - aici se simt cel mai confortabil

Aceste condiții cadru definesc locația ideală

Înainte de a alege locația pentru o orhidee, vă rugăm să aruncați o privire asupra condițiilor de lumină și temperatură din habitat. Majoritatea florilor prosperă ca epifite în pădurea tropicală. Aici sunt tronați sus pe ramurile uriașilor din junglă, cu baldachinul gros de frunze care înmoaie soarele puternic. Cu cât locația pe pervazul ferestrei simulează aceste condiții cadru, cu atât mai opulente sunt florile:

  • Locație luminoasă fără soare direct la prânz
  • În camere aflate la cel mult 1 metru distanță de fereastră
  • Temperaturi calde vara în jur de 25 de grade, iarna nu sub 18 grade Celsius
  • O umiditate ridicată de 60 până la 90%

citește și

  • Cum să vă hrăniți din nou orhideele
  • Cea mai bună îngrijire a frunzelor pentru orhideele tale - sfaturi pentru o rochie strălucitoare cu frunze
  • Orhidee populare și numele lor populare - o prezentare generală

Glafurile de vest și de est sunt, prin urmare, perfecte pentru afișări florale. Dacă o perdea sau o copertină prinde soarele la amiază vara, pervazul de sud este, de asemenea, o opțiune. Pentru a oferi orhideelor ​​umiditate tropicală în același timp, vă recomandăm un scaun luminos la fereastră în baie. Pe de altă parte, doar câteva specii de orhidee tolerante la umbră sunt cu adevărat echipate pentru o locație cu lumină slabă la fereastra de nord.

sfaturi

În mijlocul camerelor de zi, cele mai frumoase orhidee sunt prezentate impresionant într-un terariu. Echipat cu accesoriile potrivite, climatul tipic, cald și umed al pădurii tropicale este simulat aici. Puteți compensa cu ușurință lipsa de lumină cu tuburi fluorescente 865 în calitate de lumină naturală, cum ar fi L 36 Watt 865 - Osram 36W.