Palma de fructe aurii are vârfuri de frunze maro - ce se află în spatele ei? (Areca)

Cauzele vârfurilor de frunze brune ale palmei Areca

Dacă doar vârfurile frunzelor frunzei devin maronii, acesta este primul semn că umiditatea din cameră este prea mică. Acest lucru se întâmplă destul de des, mai ales iarna, când încălzirea este pornită și, prin urmare, climatul camerei este foarte uscat.

citește și

  • De ce palma de fructe aurii capătă frunze brune?
  • Tăiați frunzele bolnave sau maronii ale palmei de fructe aurii
  • De ce palma Kentia are frunze maronii?

Dacă frunzele întregi devin maronii sau galbene, erorile de îngrijire sau infestarea dăunătorilor pot fi cauza. O locație prea însorită duce, de asemenea, la vârfuri de frunze maro sau frunze galbene.

Pur și simplu tăiați vârfurile de frunze maro?

Vârfurile frunzelor maronii arată urât și pot perturba aspectul general al palmei. Prin urmare, le puteți tăia. Cu toate acestea, ele nu cresc din nou.

Dacă doriți să tăiați vârfurile, utilizați foarfece ascuțite. Foarfeca de unghii va face treaba pentru frunze foarte filigranate. Este important ca foarfecele să fie curățate înainte de tăiere, astfel încât să nu transmită boli sau dăunători.

Tăiați doar maroul vârfurilor. Dacă tăiați părțile frunzei încă verzi, marginile de acolo vor deveni maronii. În timp, întreaga frondă își schimbă culoarea și moare.

Așa preveniți vârfurile de frunze maro ale palmei de fructe aurii

Puteți preveni cu ușurință vârfurile de frunze maro pe palma Areca prin pulverizarea regulată a frunzelor cu apă. Este esențial să folosiți apă cu puțină var care nu trebuie să fie prea rece.

Vara, așezați palma de fructe aurii afară într-un loc luminos, dar nu direct însorit. Iarna îi place soarele direct, dar nu trebuie să ai grijă de copac în spatele unui geam. Vârfurile frunzelor și frunzele întregi pot arde dacă soarele strălucește mai mult.

sfaturi

Nu există riscul de otrăvire pentru palmierele cu fructe de aur pentru copii mici sau animale de companie, cum ar fi pisicile. Cu toate acestea, așezați palma la îndemână.