Crearea unei grădini după noua clădire - așa procedați

Planificați în mod cuprinzător - realizați în etape

Un buget restrâns nu este un motiv pentru a pierde grădina viselor tale. Regatul tău verde, cu o grădină ornamentală splendidă și o grădină de bucătărie cu randament ridicat, nu se naște peste noapte. Prin urmare, ar trebui să oferiți viziunii dvs. o formă concretă ca parte a planificării cuprinzătoare.

citește și

  • Crearea unei grădini pe balcon - sfaturi inteligente pentru începători
  • Crearea unei noi grădini - sfaturi pentru calea către grădina de vis
  • Creați o grădină ușor de întreținut - așa reușește o retragere relaxantă

Implementarea va avea loc în etape în următorii câțiva ani. Primii pași pentru recuperarea proprietății necesită multă energie și timp. O cheltuială financiară ridicată nu este neapărat asociată cu această fază de pionierat. Lucrările costisitoare, cum ar fi pavajele sau zidăria, pot fi acoperite ieftin cu soluții intermediare simple. De exemplu, trotuarele de pe amplasament sunt așezate cu pietriș sau mulci din scoarță înainte ca banii să fie disponibili pentru lucrări de pavaj.

Pace este o prioritate - la aceasta ar trebui să acordați atenție

Protecția împotriva ochilor curioși se află în partea de sus a listei lucrărilor importante din noua grădină. O incintă aproape naturală din tufișuri este foarte populară în rândul noilor proprietari de case. Deoarece copacii înalți ca un bărbat au un preț ridicat, procedați după cum urmează:

  • Cumpărați arbuști cu creștere rapidă ca produse de rădăcină mici, cum ar fi carpenul sau forsitia, pentru 1 euro fiecare
  • Puneți plantele tinere în solul slăbit, îmbogățit cu compost, toamna
  • Montați covorașe de stuf ieftine, cu o înălțime de 200 cm orientate spre stradă și către vecini

Cu acest truc vă puteți bucura de intimitatea dvs. în noua grădină chiar de la început și vă puteți relaxa și aștepta până când tufișurile au atins o înălțime opacă.

Soluția ideală pentru a începe - grădina ornamentală și de bucătărie combinată

Ca grădinar de casă proaspăt la birou, vă recomandăm o fază de încercare și studiu pentru a începe. Forma clasică a grădinii cabanei vă oferă ocazia ideală pentru acest lucru. În acest scop, creați patru paturi de aceeași dimensiune cu o cruce.

Cultivați legume în paturile individuale, sortate în funcție de consumatorii mari, consumatorii medii și consumatorii săraci. Deoarece speciile de legume schimbă patul în fiecare an, solul nu se scurge. Semănați semințe de flori între legume după cum doriți, de la A pentru columbine la Z pentru zinnias. Aici puteți citi exact cum funcționează ingeniosul concept de grădină de cabană.

sfaturi

Grădina familiei este completă doar atunci când a fost amenajat un colț pentru ca copiii dvs. să se joace și să alerge. Un leagăn, o casă de joacă și un loc cu nisip fac startul. Cadrele de alpinism și alte atracții sunt adăugate ulterior, dacă mijloacele financiare o permit. Dacă copiii tăi și-au depășit vârsta de joc, un gazon poate acoperi zona de nisip în cel mai scurt timp, iar casa de joacă devine o magazie de instrumente.