Attach Swing - Cum să-l atașați în siguranță

Agățați un leagăn pe copac / copaci

Cel mai simplu mod de a „înființa” un leagăn este să-l atârni de un copac sau între doi copaci. Pentru ca leagănul să atârne în siguranță de un copac, acesta trebuie să aibă o ramură stabilă la o înălțime adecvată. Puteți agăța cu ușurință o tablă oscilantă pe ea.

citește și

  • Cum pot atașa un leagăn între doi copaci?
  • Trebuie ancorat un leagăn?
  • Trebuie pus un leagăn în beton?

Când atașați un leagăn între doi copaci, aveți nevoie de un ajutor, de exemplu, o frânghie de tensiune sau o centură pentru sarcini grele. În plus, cei doi copaci nu ar trebui să fie prea distanți, altfel stabilitatea construcției dvs. va avea de suferit.

Puneți leagănul în beton

Cel mai stabil accesoriu pentru un cadru oscilant (419,95 EUR la Amazon *) este fixarea stâlpilor în beton. Dacă locuiți pentru a închiria, atunci, ca măsură de precauție, întrebați proprietarul în prealabil. Lucrarea betonului în grădină nu este întotdeauna permisă fără consultare prealabilă. Această lucrare nu este complicată, dar solul ar trebui să fie cu siguranță fără îngheț.

Cel mai bun mod de a săpa în locurile potrivite este să puneți cadrul oscilant asamblat în locația dorită. Apoi folosiți făină sau nisip fin pentru a marca unde sunt stâlpii și apoi setați din nou cadrul pe o parte. Vă rugăm să rețineți, totuși, că acest tip de atașament face ca cadrul oscilant să fie mai jos decât dacă l-ați pune la sol și îl veți fixa cu ancore.

Săpați găurile pentru a le fixa în beton. Se recomandă o adâncime de aproximativ 50 cm. Gaura ar trebui să fie cu aproximativ 15 cm mai mare decât diametrul stâlpului. Puneți puțin pietriș în el și apoi betonul amestecat. Puneți cadrul în betonul încă umed, de cel puțin 10 cm adâncime, dar mai bine de 20 cm. Balansoarul poate fi utilizat numai după ce betonul a fost uscat.

Fixați cadrul oscilant cu ancore sau mâneci la sol

Determinați locația leagănului în același mod ca atunci când îl așezați în beton și setați cadrul de leagăn pe o parte. Puteți utiliza o linie de cretă pentru a vă asigura că toate ancorele sunt la aceeași înălțime. Acest lucru vă facilitează configurarea leagănului în poziție orizontală.

În funcție de tipul de ancore de pământ sau de manșoane de antrenare pe care le-ați ales, le puteți seta fie în beton, fie înșurubați-le în pământ. Puteți găsi informații despre pașii individuali de lucru pe Internet sau puteți întreba direct atunci când cumpărați un magazin de hardware cum ar trebui să le securizați în siguranță.

Modalități de atașare a unui leagăn din lemn:

  • greutate moartă extrem de mare
  • Distribuie în postare
  • Ancorați postarea
  • Fixați cu manșoane la sol sau ancore la sol
  • atârnă de copac / copaci

sfaturi

Nu lăsați copiii să se balanseze până când nu ați atașat corect cadrul de leagăn. Cu cât cadrul este mai ușor, cu atât se poate întâmpla mai repede un accident evitabil.