Farmer rose and hollyhock - care este diferența?

Bujorul - o scurtă prezentare generală

Bujorul comun este probabil cel mai cunoscut tip de bujor. Se potrivește minunat în grădina clasică a cabanei. Poate de aceea a primit numele Bauernrose. Cele mai multe flori duble în roz, roz sau alb au o dimensiune de până la 20 cm. Sunt, de asemenea, decorațiuni minunate în cameră în vază. Perioada de înflorire a bujorului ușor de întreținut este în jurul lunilor mai și iunie.

citește și

  • Trebuie să-mi tund fermierul în mod regulat?
  • Bujorul este un trandafir taranesc?
  • Cum să vă îngrijiți în mod corespunzător trandafirul țărănesc - cele mai bune sfaturi și trucuri

Bujorului îi place un loc însorit sau ușor umbros. Pe lângă bujorii pereni, cărora le aparține bujorul comun, există și bujori arbustivi. Se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare. de către grădinarii hobby, totuși, ar trebui să fie plantați mai adânc decât bujorii pereni.

Un pic despre hollyhock

La fel ca bujorul comun, hollyhock-ul aparține și unei grădini clasice de cabane, motiv pentru care se potrivește și numele trandafir de cabană. Poate avea o înălțime mai mare de 2 m. Hollyhocks arată cel mai bine în grupuri mici, libere sau pe rând pe garduri, pereți sau pereți ai casei. Dacă este foarte vânt, plantele trebuie protejate împotriva răsturnării.

Există hollyhocks cu flori duble și neumplute într-o mare varietate de culori. Paleta de culori variază de la alb la galben, diferite nuanțe de roz, cais și roșu până la flori aproape negre. Florile pot fi folosite și pentru colorare.

De regulă, hollyhock-urile sunt plante perene bienale care înfloresc doar în al doilea an și mor după ce semințele au copt. Puteți colecta semințele și le puteți semăna în anul următor.

Totul este un trandafir țărănesc:

  • „Bauernrose” nu este un termen obișnuit
  • de obicei numele pentru bujorul comun
  • ocazional se înțelege hollyhock
  • poate fi și un soi vechi de trandafir parfumat

sfaturi

În majoritatea cazurilor, bujorul comun se înțelege atunci când este menționat trandafirul fermierului. Dar, de asemenea, nu este greșit să numim hollyhock așa.