Repararea butoiului de ploaie - Cum se repară daunele mici

Siliconul, versatilul?

Indiferent dacă se află în baie, în bucătărie sau cu obiecte în mișcare, dacă s-a format o fisură în material, amatorul se îndreaptă spre sticla de silicon. De obicei, el are dreptate cu această alegere și aur. Cu toate acestea, dacă butoiul de ploaie este rupt, siliconul va rezista doar într-o măsură limitată. De cele mai multe ori, butoaiele de ploaie (149,95 € la Amazon *) sunt expuse vremii crescute. Garniturile care constau exclusiv din silicon, deci durează doar o perioadă scurtă de timp. Prin urmare, trebuie să combinați materialul de etanșare cu alte țesături.

citește și

 • Sigilați găurile din butoiul de ploaie
 • Pregătiți butoiul de ploaie pentru iarnă
 • Umplerea unui butoi de ploaie

Sigilați găurile

 1. Aveți nevoie de un fier de lipit, un aparat de sudură și o altă bucată de polipropilenă (dacă butoiul dvs. de ploaie este din plastic).
 2. Aceasta ar trebui să acopere întreaga gaură din butoiul de ploaie.
 3. Cel mai bine este să folosiți o bucată decupată dintr-un butoi de ploaie comparabil.
 4. Așezați piesa pe interiorul găurii din butoiul de ploaie.
 5. Sudați piesa de schimb cu un fier de lipit.
 6. De îndată ce materialul se lichefiază sub influența căldurii, periați cu grijă bucățile împreună.

Atenție: la sudare pot exista scântei zburătoare. Prin urmare, nu faceți niciodată lucrarea în camere închise. De asemenea, ar trebui să îndepărtați toate obiectele inflamabile cât mai mult posibil în aer liber. Peluza uscată, de asemenea, adăpostește

Ajutor rapid din magazinul de hardware

Din păcate, utilizarea unei mașini de sudat este doar o opțiune dacă pereții butoiului sunt suficient de groși. În caz contrar, veți distruge materialul mai mult decât îl veți repara. În acest caz, magazinul de hardware are soluția. Aici veți găsi o bandă de bitum. Ajutorul este similar cu banda, dar este mult mai robust. Alternativ, puteți obține material asemănător gudronului, care este de fapt folosit pentru sigilarea jgheaburilor. Anumite fibre asigură o rezistență sporită.

Aruncați butoiul de ploaie

Uneori, deteriorarea butoiului de ploaie este, din păcate, atât de mare, încât nu merită reparată. Aici puteți afla cum să aruncați vechiul model în acest caz. Poate că vă puteți folosi butoiul de ploaie rupt în alte scopuri și vă puteți inspira din următoarele idei:

 • Pat ridicat în butoiul de ploaie
 • Plantează butoiul de ploaie