Frangipani - Timp de înflorire, caracteristici și multe altele (Plumeria)

Floare de frangipani în multe culori

Există diferite tipuri de frangipani. Floarea în formă de ombelă poate fi colorată în alb, galben sau roșu.

citește și

  • Din păcate, frangipaniul sau plumeria sunt otrăvitoare
  • Hibernează Frangipani sau Plumeria în mod corespunzător
  • Îngrijirea frangipaniului (plumeria) nu este ușoară

Dacă intenționați să utilizați butași dintr-un frangipani pentru a crește plante noi, rețineți că speciile galbene și albe sunt mai susceptibile de a prinde rădăcini decât soiurile roșii.

Când frangipaniul nu dezvoltă flori

Dacă frangipaniul nu înflorește, este posibil să fi exagerat cu fertilizarea. Puteți fertiliza planta numai până la începutul perioadei de înflorire. După aceea, nu va primi nici un îngrășământ timp de patru până la șase luni, deoarece are nevoie de o pauză lungă. Prea mulți nutrienți vor face leneșul Frangipani.

Declin prematur al mugurilor

  • Locație prea întunecată
  • prea rece
  • schimbarea frecventă a locației
  • Infestarea dăunătorilor

Dacă florile de frangipani cad înainte de a se deschide, greșelile de îngrijire sau de localizare sunt responsabile.

Un Frangipani are nevoie de multă lumină și, de asemenea, tolerează foarte bine lumina directă a soarelui. Dacă este prea întuneric, nu se vor forma flori. Temperaturile din locație nu trebuie să fie mai mici de 15 grade - chiar și noaptea!

Mugurii vor cădea de asemenea prematur dacă mutați plumeria prea des. Dacă este posibil, găsiți un loc unde să poată sta mult timp.

sfaturi

Când un frangipani primește flori depinde dacă a fost cultivată din semințe sau butași. Butașii din butași înfloresc adesea în primul an, în timp ce trebuie să așteptați până la cinci ani pentru ca plantele propagate de la semințe să înflorească.