Îngrijirea ginkgo-ului pe balcon - cum să-l păstrați în oală

Ce tipuri sunt potrivite pentru balcon?

Un ginkgo biloba poate ajunge cu ușurință la o înălțime de 30 de metri, deci este mai bine să cumpărați unul dintre micile soiuri, cum ar fi piticul sau ginkgo cu bilă pentru balconul dvs. A păstra acest lucru mic este mult mai ușor. În plus, datorită creșterii sale, are un obicei atractiv de creștere la o vârstă fragedă și crește deosebit de lent.

citește și

  • Este potrivit un ginkgo ca plantă de apartament?
  • Se poate cultiva un ginkgo ca bonsai?
  • Ginkgo-ul este predispus la boli?

Cum îmi pasă de un ginkgo pe balcon?

Deoarece un ginkgo este cultivat într-o oală pe balcon, trebuie să fie furnizat cu substanțele nutritive necesare din exterior. Prin urmare, ar trebui să îl fertilizați în mod regulat. Dă-i o porție mică de îngrășământ lichid aproximativ la fiecare două săptămâni, între primăvară și toamnă.

Păstrați solul ușor umed, dar evitați înmuierea. Din acest motiv, oala ar trebui să aibă o gaură de drenaj și drenaj în partea de jos. Îți repotezi ginkgo-ul la fiecare doi-trei ani, dar dimensiunea ghiveciului nu trebuie să fie prea mare. Asigurați-vă că dați ginkgo-ului o locație ușoară.

Poate ginkgo-ul meu să hiberneze pe balcon?

În general, un ginkgo nu este doar ușor de îngrijit, ci și rezistent. În ghiveci, însă, rădăcinile se pot îngheța cu ușurință dacă nu sunt bine protejate din toate părțile. Pentru a face acest lucru, puteți așeza găleată pe o placă de poliestir sau din lemn și o înfășurați cu folie cu bule, pungi vechi de iută sau pături. Ca alternativă, puteți face iarna într-un cartier de iarnă fără îngheț.

Esențialul pe scurt:

  • alegeți o varietate destul de mică
  • Stratul de drenaj din oală pentru a evita apariția apei
  • fertilizați în mod regulat
  • Protejați-vă de îngheț iarna sau de iernare fără îngheț
  • Repotați la fiecare 2 până la 3 ani

sfaturi

Dacă petreceți iarna pe balcon, ginkgo-ul dvs. are absolut nevoie de o bună protecție generală împotriva înghețului.