Proiectați grădina din față într-un stil casă de țară - cele mai frumoase idei și sfaturi

Design de garduri în stil casă de țară - impresii rurale în lemn

În designul grădinii din fața casei de țară, incinta servește și ca element decorativ. O curte din față fără gard arată deschisă, dar și impersonală. Un gard de grădină scăzut din lamele albe din lemn vă întâmpină oaspeții într-un mod mai familiar și primitor. Pentru ca poarta să atragă imediat privirea vizitatorilor dvs., i se oferă o culoare diferită sau o formă arcuită cu stâlpi decorativi. Un șurub antic al ușii rotunjește elegant zona de intrare.

citește și

  • Cum să-ți proiectezi curtea din față cu stil - idei pentru replantare
  • Designul grădinii din față cu lemn de bușteni - așa îți dai seama de ideile tale
  • Proiectați curtea din față într-un mod modern - idei pentru designul curții din față moderne

Crearea de căi în stil rural - naturalețea este cheia

Formele strict geometrice contrazic stilul romantic de casă de țară. Prin urmare, ar trebui să întindeți cărările cu un curs ușor curbat. Vă recomandăm plăci de piatră naturală, plăci poligonale ieftine sau pietriș alb cu trepte colorate. Deși calea principală este încorporată perfect din punct de vedere estetic în aspectul pitoresc, la 120 cm ar trebui să fie suficient de largă pentru a transporta cu ușurință chiar și obiecte voluminoase în casă. Căile laterale mici, pe de altă parte, pot fi proiectate ca o cale fermecată sub o arcadă acoperită de trandafiri și cu mulci de scoarță ca suprafață.

Finisaje florale pentru curtea din fața rurală - idei frumoase de plantare

O compoziție creativă de arbuști, plante perene și flori completează elegant atmosfera romantică din grădina din fața casei de țară. Următoarele plante fac această treabă cu brio:

  • Arbuști înfloriți ca atrăgători, precum hortensiile (Hortensia) sau liliacul fluture (Buddleja davidii)
  • Copaci mici ca figuri de frunte, cum ar fi trompeta cu bile „Nana” (Catalpa bignoides)
  • Perene romantice, cum ar fi Bertramsgarbe (Achillea ptarmica), bujori (Paeonia) sau marshmallow (Althaea officinalis)
  • Vestitori colorate de primăvară, cum ar fi ghiocei (Galanthus), narcise (Narcis) și lalele (Tulipa)

Recomandăm integrarea zonelor pavate pentru un design ușor de îngrijit al grădinii din față. Aici puteți așeza ghivece frumos plantate cu florile sezonului în timpul verii. Deoarece stilurile rurale și mediteraneene se armonizează perfect, ghivecele din teracotă cu tufișuri de lavandă emană un sentiment de sărbătoare din sud.

sfaturi

Zonele funcționale sunt indispensabile și în grădina din fața casei de țară. La urma urmei, coșurile de gunoi sau bicicletele trebuie să fie ușor accesibile. Pentru a nu strica imaginea de ansamblu elegantă, gardurile vii mici sau spalierele verzi ascund locuri de parcare pragmatice din punctul de vedere al vizitatorilor.