Menținerea sabiei în flăcări - udare, repotare și multe altele

Cât de des ar trebui să fie aruncată Sabia Flaming?

Flaming Sword preferă întotdeauna un substrat de plante moderat umed, motiv pentru care ar trebui să udați cu ușurință la fiecare câteva zile. De asemenea, puteți pulveriza întreaga plantă cu o ceață fină de apă. Mai ales în timpul verii călduroase, puteți, de asemenea, să umpleți puțină apă în pâlnia formată din frunzele (4,63 € pe Amazon *) ale plantei. Cu toate acestea, această procedură trebuie oprită de îndată ce se formează o floare. La udare, trebuie folosită apă de ploaie cu conținut redus de var sau apă înmuiată cu un filtru de apă.

citește și

  • Flammendes Käthchen - Sfaturi încercate și testate pentru o îngrijire corectă
  • Flaming Katy ca o floare tăiată perenă
  • Tăiați corect catedralele în flăcări

Ce ar trebui luat în considerare atunci când repotează Sabia Flaming?

Întrucât acest tip de plantă nu înflorește decât o singură dată, problema repotării exemplarelor mai vechi nu se pune cu adevărat. Așa cum se obișnuiește cu bromeliade, copiii folosiți pentru reproducere sunt separați cu atenție după aproximativ șase până la nouă luni și așezați în propriul lor plantator.

Există dăunători care sunt deosebit de frecvenți în Sabia Flaming?

Dacă aerul din cameră este prea uscat, o infestare cu acarianul temut de păianjen se poate agrava uneori destul de rapid. Luați măsuri de precauție și asigurați, de asemenea, condiții optime ale locului, menținând umiditatea ridicată prin pulverizarea Sabiei Flaming cu apă moale.

Ce boli sau erori de îngrijire întâmpină în mod regulat Sabia Flăcândă?

Următorii factori trebuie luați în considerare pentru Sabia Flaming pentru o creștere optimă:

  • o locație nu prea însorită
  • apă moale pentru irigații
  • intervalul corect de turnare
  • o temperatură în medie mai mare de 15 grade Celsius

Solul din ghiveci nu ar trebui să se usuce niciodată complet cu Sabia Flăcândă, altfel vârfurile frunzelor pot deveni maronii destul de repede. Dacă apa rămâne prea des în pâlnia plantei, aceasta poate cauza probleme cu putregaiul.

Cum puteți furniza în mod optim Flaming Sword cu îngrășământ?

La fel ca și în cazul altor specii de bromelie, Sabia Flaming nu are o cerință nutrițională ridicată. Prin urmare, este suficient dacă se administrează o rație mică de îngrășământ (în mod ideal sub formă lichidă cu apa de irigare) aproximativ o dată pe lună între aprilie și septembrie.

Cum ar trebui să fie cartierele de iarnă ideale pentru o sabie în flăcări?

Chiar și iarna, Sabia Flaming nu ar trebui să fie mai rece decât în ​​jur de 15 grade Celsius și să fie suficient de strălucitoare. Chiar și fără înflorirea vizibilă, planta cu frunzele sale poate fi încă atractivă și poate servi în continuare ca plantă mamă pentru creșterea mai multor copii.

sfaturi

La fel ca arborele dragonului, sabia în flăcări este potrivită pentru întreținerea simplă ca hidroponie.