Colorat trandafir - Cum se creează trandafiri în orice culoare imaginabilă

Cum să vopsiți un trandafir de culoarea dorită

Există diverse metode pentru a face acest lucru, deoarece puteți înmuia capetele de flori în vopsea, pulverizați-le sau - și această opțiune s-a dovedit - le puteți absorbi cu vopsea. Tot ce trebuie să faceți este să colorați apa cu vopsea și să puneți trandafirul tăiat acolo. Floarea va absorbi apa colorată și o va transporta către toate părțile plantei, astfel încât petalele vor absorbi în cele din urmă culoarea. Cu toate acestea, acest truc funcționează doar cu trandafiri albi sau roz foarte deschis. Înainte de colorare, trebuie să tăiați suprafața tăiată la un unghi de aproximativ 45 ° - acest lucru facilitează absorbția apei de către plantă - și, de asemenea, îndepărtați toate frunzele. Ultimul pas este necesar pentru a reduce evaporarea - cu cât mai puțină apă se evaporă prin frunze,cu atât mai multă culoare intră în floare.

citește și

  • Care este cel mai bun mod de a păstra un trandafir?
  • Colorarea orhideelor ​​ușurată - așa intră culoarea albastră în flori
  • Acesta este modul în care orhideea albastră își ia culoarea - sfaturi pentru colorarea ta

Ce culori pot fi folosite?

Puteți folosi cerneala foarte bine pentru colorare, care nu este disponibilă doar în albastru sau negru, ci și în alte culori. Dar coloranții alimentari sau culorile de apă (de exemplu dintr-o cutie de pictură a școlii) sunt, de asemenea, foarte potrivite. Dacă nuanța dorită nu este inclusă în selecția culorilor, o puteți amesteca singură din culorile primare oferite. Intensitatea culorii poate fi reglată de durata tratamentului: cu cât lăsați mai mult trandafirul în apa colorată, cu atât culoarea va fi mai puternică în cele din urmă.

Colorarea unui trandafir colorat curcubeu - Iată cum

Puteți crea un atractiv cu adevărat interesant, cu un trandafir multicolor. Acest lucru va fi uimitor, iar principiul de fabricație este foarte simplu: tăiați tulpina trandafirului în două, trei sau chiar patru părți - incizia ar trebui să ajungă aproximativ la centrul tulpinii - și așezați fiecare parte individuală într-un recipient separat cu cel colorat Apă. Fiecare cană de apă ar trebui să aibă o culoare diferită. Ca rezultat, fiecare petală va avea o culoare diferită.

sfaturi

Desigur, puteți să uscați și florile viu colorate și să le faceți durabile pentru eternitate.